Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

162. Manifesto – Y.S. LAURENT

ŽENSKI PARFEM

To je ekskluzivni miris za žene koji predstavlja kreativnost i strast. Odmah u uvodu, miris sočnog crnog ribiza i svježeg slatkog bergamota osvaja vaša osjetila. Ubrzo nakon toga počinje se oslobađati cvjetni miris đurđice i jasmina koji će dominirati nakon završetka uvoda. Odvažna kombinacija drvenastih tonova sa slatkoćom vanilije i mahune tonke dvostruko naglašava izražaj ženstvenosti i osigurava dugu postojanost. Žena koja nosi Yves Saint Laurent Manifesto parfem je originalna, tajanstvena, sofisticirana i posvuda ostavlja snažan dojam.

6,00 25,00 

 €
SKU: 101639 Kategorije: , Oznake: , ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• slatki cvjetno – istočnjački miris
• za kreativne žene
• za svakodnevnu uporabu

BILJEŠKE
Gornji: crni ribiz, zelene note, bergamot
Srčani: vanilija, sandalovina, tonka grah, cedar
baze: đurđica, jasmin

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, alfa metil ionon, limonen, hidroksicitronelal, kumarin, geraniol, linalol, citronelol, citral

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna