Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

153. In2U – CALVIN KLEIN

ŽENSKI PARFEM

Calvin Klein CK IN2U parfem je opisan kao čist i svjež cvjetni miris s drvenastom bazom. U početku mirisa isprepliću se sočni tonovi ružičastog grejpa i osvježavajućeg sicilijanskog bergamota uz lišće crvenog ribiza. S vremenom se pojavljuje srce u kojem se senzualna orhideja spaja s kaktusom, koji miris čine vrlo ženstvenim, elegantnim i zavodljivim u isto vrijeme. Cjelokupna kompozicija mirisa naglašena je esencijom toplog crvenog cedra i slatke vanilije, koja je upotpunjena akordom ambre. CK IN2U je miris za žene koje žive svaki trenutak, ne planiraju ništa i slobodno plove kroz život. Koktel sastojaka daje mirisu vrlo ugodan miris koji je popularan među ženama.

6,00 25,00 

 €
SKU: 101522 Kategorije: , Oznake: , ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• orijentalno – citrusno – cvjetni miris
• za mladu, naprednu ženu
• za svakodnevnu uporabu

BILJEŠKE
Gornji: Sicilijanski bergamot, ružičasti grejp, lišće crvenog ribiza
Srčani: jantar, cedar, vanilija
baze: orhideja, kaktus

Sastav: INCI: alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, limonen, geraniol, linalol, kumarin, citral, citronelol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna