Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

148. Bright Crystal – VERSACE

ŽENSKI PARFEM

BRIGHT CRYSTAL Versace parfem učinit će da mirišete svaki dan, a također će naglasiti jedinstvenost nesvakidašnjih trenutaka u vašem životu. Prije svega, osjete se svježi, ali ujedno i naglašeni akcenti yuzu citrusa, koji su nadopunjeni ledenim akordima i sočnim tonovima nara. Tada se miris razvija u slatku cvjetnu omamljenost. Snažne esencije božura i magnolije omekšavaju nježnost lotosovog cvijeta, a toplinu mirisnoj kompoziciji dodaju kombinirani drveni akordi, nježni mošus i topla ambra od meda u donjim notama. Bright Crystal je nježan i privlačan miris koji će očarati svakoga.

6,00 25,00 

 €
SKU: 101483 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• cvjetno – voćni miris
• za svaku ženu
• za sve prilike

BILJEŠKE
Gornji: ledeni akord, yuzu, šipak
Srčani: mošus, jantar, drvo
baze: božur, lotos, magnolija

Sastav: INCI: Alcohol Denat, Parfum, Aqua, Allergeny Citral, Eugenol, Farnesol, Isoeugenol, Lilial, Limonene, Linalol, Lyral, Geraniol, Coumarin

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna