Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

134. Allure – CHANEL

ŽENSKI PARFEM

ALLURE Chanel parfem će vas očarati svojom senzualnošću. Svježi tonovi breskve, citrusne note bergamota i sočne mandarine razvijaju se odmah u početku mirisa. U notama srca očarat će vas slatka ruža, lopoč i blagi jasmin. Miris se pojačava senzualnim akordima nježne vanilije, zavodljive sandalovine i vetivera. Originalnost parfema zadovoljit će i zahtjevne žene. Prepustite se iskušenju. Miris će vam donijeti osjećaj samopouzdanja, senzualnosti i originalnosti. To je izvrstan proizvod!

6,00 25,00 

 €
SKU: 101327 Kategorije: , Oznaka:

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• cvjetni miris
• za pravu damu
• za posebne prilike

BILJEŠKE
Gornji: mandarina, breskva, bergamot
Srčani: vetiver, sandalovina, vanilija
baze: lopoč, ruža, jasmin

Sastav: INCI: alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, linalol, limonen, kumarin, citronelol, alfa metil ionon, citral, geraniol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna