Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

115. Gabriela Sabatini – GABRIELA SABATINI

ŽENSKI PARFEM

Gabriela Sabatini vrlo je sofisticiran ženski miris koji je pravi mamac za muškarce. Riječ je o cvjetnoj aldehidnoj kompoziciji koja je postala doista legendarna. Bogata mješavina kvalitetnih sastojaka učinila ga je vrlo univerzalnim parfemom koji možete nositi u bilo koje doba godine. Prvi tonovi pripadaju svježem voću, izraženom bergamotu i opojnim aldehidima. Srce mirisa isprepleteno je laticama jasmina, đurđice, stabla naranče, ruže i drugog cvijeća iz bajke. Senzualni zaključak predvođen je orijentalnim akordima. Baršunasto meka sandalovina savršeno se stapa s medenom jantarom, mahunama tonke, hladnom mahovinom i slatkom vanilijom. Ne oklijevajte i naručite jedan od najpopularnijih mirisa na svijetu!

6,00 25,00 

 €
SKU: 101132 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• cvjetno – drvenasti miris
• za sve žene
• pogodan za sva godišnja doba

BILJEŠKE
Gornji: aldehidi, limun, bergamot, voćne note, mandarina
Srčani: jantar, mahovina, vanilija, sandalovina, pačuli, mošus
baze: jasmin, menta, ruža, heliotrop, đurđica, cvijet naranče

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, benzil salicilat, linalol, citronelol, kumarin, heksil cinamal, geraniol, cinamil alkohol, hidroksicitronelal, benzil benzoat, benzil alkohol, eugenol, citral, farnesol, izoeugenol, amil cinamal

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna