Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

113. Decadence – MARC JACOBS

ŽENSKI PARFEM

Decadence Marc Jacobs poziv je da uronite u svijet luksuza. Odvažan, glamurozan i revolucionaran dizajn mirisa sigurno će vas impresionirati. U visokim notama mirisa provokativno se isprepliću esencije slatke talijanske šljive, opojnog irisa i dragocjenog šafrana. Ubrzo dolazi do izražaja srce mirisa u kojem je korijen irisa maštovito spojen s elegantnom bugarskom ružom i atraktivnim arapskim jasminom. Cijelu kompoziciju mirisa zatim prožimaju akordi vetivera, ambre i papirusa skriveni u bazi. Decadence je slađi miris koji ima nevjerojatan dizajn i veliku dugotrajnost.

6,00 25,00 

 €
SKU: 101119 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• drveni miris s orijentalnim dodirom
• za sofisticiranu ženu istančanog ukusa
• posebno prikladan za večernju odjeću i posebne prilike

BILJEŠKE
Gornji: šljiva, iris, šafran
Srčani: papirus, jantar, vetiver
baze: Bugarska ruža, iris, jasmin

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, linalol, limonen, heksil cinamal, alfa metil ionon, benzil salicilat, geraniol, citronelol, hidroksicitronelal, eugenol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna