Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

111. Euphoria Blossom – CALVIN KLEIN

ŽENSKI PARFEM

EUPHORIA BLOSSOM Calvin Klein je nježan miris sa svježim citrusnim početkom. Privucite pozornost kombinacijom egzotičnih mirisa i povjerenja koje vam pruža Euphoria Blossom. U početku miris nudi svijetlo zelene note u kombinaciji s narom i kumkvatom. Božur i orhideja vladaju u srcu, dok bijeli mošus i svijetlo drvo čine bazu. Euphoria Blossom je svježi parfem prikladan za sunčane dane. Miris je kreiran za princeze iz bajke Tisuću i jedne noći.

6,00 25,00 

 €
SKU: 101093 Kategorije: , Oznake: , ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• orijentalno – cvjetni miris
• za sve žene
• za svaki dan

BILJEŠKE
Gornji: zelene note, šipak, kumkvat
Srčani: mošus, drvo, amber
baze: božur, orhideja, lotos

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, limonen, benzil salicilat, heksil cinamal, linalol, citronelol, hidroksicitronelal, citral, izoeugenol, geraniol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna