Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

106. Miss Dior Cherie – DIOR

ŽENSKI PARFEM

Miss Dior Cherie Dior slatki je miris za žene koje uživaju u slobodi i neovisnosti, ali su u isto vrijeme ženstvene i nestašne. U uvodu se miris otvara voćnim notama. Bogata početna voćna kompozicija sastoji se od mandarine, ananasa, višnje i jagode. Voćne note polako se nadopunjuju mošusom, pačulijem i jantarom. Glavni akordi u mirisu su cvjetne note s nježnim jasminom, strastvenom ružom, božanstvenom ljubičicom, koje nadopunjuju slatkasta karamela i kokice. Miss Dior Cherie slatki je miris koji budi romantiku u večernjim satima. Dopustite joj da vas zavede…

6,00 25,00 

 €
SKU: 101041 Kategorije: , Oznake: , ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• slatki cvjetni miris
• za svaku ženu
• za svakodnevnu uporabu

BILJEŠKE
Gornji: mandarina, ananas, trešnja, jagoda
Srčani: mošus, pačuli, amber
baze: jasmin, ruža, ljubičica, karamela, kokice

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, limonen, benzil salicilat, heksil cinamal, citronelol, linalol, benzail alkohol, alfa metil ionon, geraniol, cinamil alkohol, eugenol, amil cinamal, citral

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna