Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

103. Coco – CHANEL

ŽENSKI PARFEM

COCO Chanel je topliji parfem koji djeluje kao nježno milovanje u hladnim zimskim i jesenjim danima. Danas se može smatrati klasikom. Sočni i svježi akordi cvijeta naranče, mandarine i intenzivnog korijandera prvi ulaze u igru. U srcu se prekrasno otvara senzualna ruža u kombinaciji s nježnim jasminom, mimozom i ylang ylangom. Donje note uključuju mahune tonke, egzotični pačuli i somalski opoponax. Parfem je stoga nježnije začinski, s prizvukom istočnjačkih daljina. Miris cvijeća je također vrlo istaknut, koji daje ljubavni i romantični štih parfemu. Dopustite da vas zavede senzualni, orijentalni miris s daškom cvjetnih tonova.

6,00 25,00 

 €
SKU: 101015 Kategorije: , Oznaka:

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• orijentalno – začinski miris
• za svaku ženu
• idealan za svakodnevno nošenje

BILJEŠKE
Gornji: mandarina, cvijet naranče
Srčani: pačuli, somalski opoponax, tonka grah
baze: ylang ylang, sramežljiva, ruža, jasmin

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, benzil salicilat, limonen, kumarin, hidroksicitronelal, linalol, eugenol, benzil benzoat, alfa metil ionon, benzil alkohol, citronelol, izoeugenol, cinamil alkohol, citral, farnesol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna