Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

079. Naomi Campbell – NAOMI CAMPBELL

ŽENSKI PARFEM

Super cvjetni voćni miris koji je vrlo sofisticiran i ženstven. U visokim notama mirisa Naomi Campbell savršeno se isprepliću voćni tonovi slatke breskve i citrusa s cvjetnim esencijama naranče i magnolije. Intenzitet daju papar i zvjezdasti anis. Tada se u potpunosti razvija cvjetna aroma buketa sačinjena od opojne ruže, tuberoze, jasmina, heliotropa i đurđice. Bazne note postavljene su na slatke tonove vanilije, karamele i mahune tonke. Nadopunjeni su zavodljivim mošusom, opoponaksom, benzoinom, cedrom i sandalovinom te jantarom. NAOMI CAMPBELL je savršen moderni miris koji će vas ispuniti nepogrešivom karizmom koja će vam pomoći da lako ostvarite svoje ciljeve.

6,00 25,00 

 €
SKU: 100807 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• cvjetno – voćni miris
• za senzualnu ženu
• za cjelodnevnu upotrebu

BILJEŠKE
Gornji: cvijet naranče, mandarina, magnolija, zvjezdasti anis, kokos, breskva, bergamot, papar
Srčani: mahune tonke, amber, vanilija, mošus, benzoin, sandalovina, cedar, karamela, opoponax tamjan
baze: cvjetne note, jasmin, ruža, đurđica, suncokret, tuberoza

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, benzil salicilat, alfa metil ionon, limonen, linalol, kumarin, citronelol, hidroksicitronelal, geraniol, citral

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna