Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

076. Very Good Girl – CAROLINA HERRERA

ŽENSKI PARFEM

Parfem Very Good Girl Caroline Herrere čini svaki vaš korak hrabrijim i zabavnijim. Miris je stvoren da osvoji vaše srce jedinstvenom i odvažnom kompozicijom. Miris će pružiti doživljaj od prvog trenutka kada osjetite crveni ribiz nestašnog tona u kombinaciji s egzotičnim ličijem. Ta se veza nastavlja razvijati sve dok se ne pomiješa sa zavodljivim mirisom ruže. Nakon nekog vremena zavladat će i pratiti vas do završne faze, gdje se duboki, slatkasto zadimljeni tonovi vetivera isprepliću s toplom vanilijom.

6,00 25,00 

 €
SKU: 100794 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• cvjetni voćni miris
• za modernu ženu
• za svakodnevnu uporabu

BILJEŠKE
Gornji: liči, crveni ribiz
Srčani: ruža
baze: vetiver, vanilija

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, linalol, kumarin, alfa metil ionon i izomeri, limonen, cinamal, geraniol, citral

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna