Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

065. Funny – MOSCHINO

ŽENSKI PARFEM

FUNNY Moschino je miris koji nosi znakove razigranosti i zadovoljstva. Odmah podlegnete pozitivnim emocijama, veselju i dobroj volji. Taj nemilosrdni optimizam privlači većinu mladih djevojaka koje se vole zabavljati i uživati ​​u bezbrižnom ritmu života. U gornjim notama mirisa miješa se aroma gorke naranče, crvenog ribiza i ružičastog papra, što kompoziciji daje pikantnost. Čim ovi tonovi izblijede, osjetite čarobne cvjetne note jasmina, ljubičice i božura koji u vama bude toplinu. Vaš ženstveni šarm osnažit će senzualni mošus, mahovina, cedar i jantar skriveni u donjim notama. Smiješno, ovo je parfem koji je pun šarma i vitalnosti.

6,00 25,00 

 €
SKU: 100703 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• cvjetno – voćni miris
• za mlade žene
• za svakodnevnu upotrebu

BILJEŠKE
Gornji: ribizla, naranča, papar
Srčani: jantar, mošus, cedar, mahovina
baze: ljubičica, božur, čaj, jasmin

Sastav: INCI: alkohol, parfem, voda, limonen, trietil citrat, izopropanol, butanon, linalol, heksil cinamal, citronelol, citral, geraniol, cinamal

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna