Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

046. Chance eau Tender – CHANEL

ŽENSKI PARFEM

Chance Eau Tendre Chanel predstavlja nježan i senzualan miris koji je popularan kod svih žena koje žude za nečim razigranim, svježim i slatko ženstvenim. Pripremite se za sočan uvod u obliku voćnih nota grejpa i neobične dunje. Očarat će vas i cvjetni akordi zumbula, nježnog jasmina i zaraznog irisa. Topla cedrovina, senzualni mošus i ambra pružaju senzualno iskustvo u donjim notama mirisne kompozicije. S mirisom Chance Eau Tendre privlačit ćete pažnju na svim večernjim zabavama.

6,00 25,00 

 €
SKU: 100508 Kategorije: , Oznake: , ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• cvjetno – voćni miris
• za sve žene
• za večernje prilike

BILJEŠKE
Gornji: voćne note, grejpfrut
Srčani: jantar, mošus, cedar
baze: iris, zumbul, jasmin

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, alfa metil ionon, linalol, citronelol, heksil cinamal, hidroksicitronelal, limonen, geraniol, benzil benzoat alkohol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna