Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

039. Naomagic – NAOMI CAMPBELL

ŽENSKI PARFEM

Naomagic podsjeća na ugodne tople noći, nježne poput vjetra. Miris Naomagic Naomi Campbell iznimno je popularan među ženama diljem svijeta. Kada prvi put pomirišete ovaj miris, uvjerit će vas kombinacija svježeg bergamota i sočne slatke, ali u isto vrijeme baršunaste ljubičice. S vremenom se miris razvija i brzo ćete prepoznati akorde koji su domena bogatog jasmina, opojnog đurđica i slatkog badema. Mošusni tonovi zajedno sa sandalovinom i drvenim akordima daju intenzitet mirisu i čine ga savršenim. Naomagic je poseban po svojoj bazi, a to je puderasto drvo, te je zbog te baze izuzetno ugodan i nenametljiv. Zablistajte u toploj noći uz Naomagic miris.

6,00 25,00 

 €
SKU: 100417 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• cvjetno – drvenasti miris
• za sve žene
• za svakodnevnu uporabu

BILJEŠKE
Gornji: naranča, zeleno lišće, ljubičica, bergamot, kardamom
Srčani: sandalovina, mošus, vanilija, cedar
baze: badem, jasmin, đurđica

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, benzil salicilat, amil cinamil alkohol amil cinamal, heksil cinamal, alfa metil ionon, linalol, kumarin, limonen, citral

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna