Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

034. Fame – PACO RABANNE

ŽENSKI PARFEM

FAME Paco Rabanne je miris pun razigranosti, senzualnosti i istovremeno odvažnosti. Parfem je mješavina ultra čistog jasmina, sočnog manga i senzualnog kremastog tamjana. U prvim trenucima osjetit ćete sočan mango s naglaskom bergamota. Ubrzo nakon toga, osjetit će čiste prozračne note jasmina, koje se miješaju s kremastim senzualnim tamjanom koji miris čini vrlo opojnim. Sandalovina i vanilija razvijaju se u pozadini mirisne kompozicije i njihovi se tonovi najduže zadržavaju na koži.

6,00 25,00 

 €
SKU: 100365 Kategorije: , Oznake: , , ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• voćni, cvjetni drvenasti miris
• za svaku ženu
• pogodna za svaki dan

BILJEŠKE
Gornji: mango, bergamot
Srčani: jasmin, tamjan
baze: sandalovina, vanilija

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, linalol, hidroksicitronelal, benzil salicilat, kumarin, limonen, citronelol, alfa izometil ionon, geraniol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna