Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

032. Guilty – GUCCI

ŽENSKI PARFEM

Parfem GUILTY Gucci namijenjen je odvažnoj i neovisnoj ženi koja punim plućima uživa u životu i drži se samo svojih pravila. Miris se otvara osvježavajućim bergamotom koji je skladno nadopunjen sočnom mandarinom i blago oštrim ružičastim paprom. U srcu je opojni koktel slatke breskve i crnog ribiza zajedno s bukeom španjolske bazge, geranija i jasmina. Cijela kompozicija bazirana je na senzualnom bijelom mošusu, egzotičnom pačuliju, ambri i slatkoj vaniliji. Guilty je senzualni orijentalni cvjetni miris.

6,00 25,00 

 €
SKU: 100339 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• orijentalno – cvjetni miris
• za samouvjerenu ženu
• pogodan za svakodnevno nošenje, kao i za posebne prilike

BILJEŠKE
Gornji: mandarina, papar
Srčani: ambra, pačuli
baze: pelargonija, španjolska bazga, breskva

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, hidroksicitronelal, limonen, heksil cinamal, alfa metil ionon, citronelol, geraniol, linalol, citral

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna