Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

029. I Love Love – MOSCHINO

ŽENSKI PARFEM

I Love Love Moschino je miris koji pršti suncem i svijetlim bojama. U prvim sekundama nanošenja parfema prepustite se svježim tonovima grejpa, naranče i limuna, uz dodatak esencije crnog ribiza. U nekoliko trenutaka možete se zaljubiti u cvjetnu kombinaciju đurđice, lopoča i čajevca, a svemu tome pridodani su nježni aromatični listići cimeta. Završetak je naglašen u donjim notama mošusa i nježnim tonovima plemenitog drva, točnije cedrovinom i tanaka drvetom. Radost, optimizam, razigranost, sve su to riječi koje opisuju suštinu mirisa I Love Love. Uživajte u svježim voćno cvjetnim mirisima i prepustite se ljubavi.

6,00 25,00 

 €
SKU: 100300 Kategorije: , Oznake: , ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• cvjetno – drvenasti miris
• za mlade dame
• pogodan za svakodnevnu upotrebu

BILJEŠKE
Gornji: ribizla, naranča, limun, grejp
Srčani: sandalovina, drvo, mošus
baze: cimet, ruža, đurđica

Sastav: INCI: alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, limonen, citral, linalol, citronelol, cimet, geraniol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna