Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

024. Chance – CHANEL

ŽENSKI PARFEM

CHANCE Chanel je vrlo ženstven, elegantan i sofisticiran miris. Početne note mirisa pripadaju zumbulu u kontrastu sa blago ljutom papričicom. Tada do izražaja dolazi nježni jasmin s opojnim irisom. Donje note u obliku jantara, mošusa, gurmanske vanilije i pačulija osiguravaju senzualno iskustvo. Elegantan je i unikatan, možete ga nositi u svakoj prilici, na poslu, s prijateljima, navečer, bilo kada. U parfem ćete se zaljubiti na prvi udah. Miris će vam dugo mirisati jer je stvarno postojan jer je vrlo jak i intenzivan.

6,00 25,00 

 €
SKU: 100248 Kategorije: , Oznaka:

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• čempres – cvjetni miris
• za sve žene
• za svakodnevnu uporabu

BILJEŠKE
Gornji: papar, zumbul
Srčani: amber, pačuli, iris, mošus
baze: vetiver, jasmin

Sastav: INCI: Alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, benzil salicilat, hidroksicitronelal, limonen, citronelol, alfa metil ionon i izomeri, heksil cinamal, linalol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna