Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

016. La Petite Robe Noire – GUERLAIN

ŽENSKI PARFEM

Opojan, ali razigran, sladak, nepredvidiv i pun života, jednom riječju zadivljujući i jedinstven – ovo je miris La Petite Robe Noire Guerlain. Za početak će vas privući note crne trešnje popraćene slatkim citrusnim bergamotom. U tren oka zavladat će senzualni miris badema. Na valu zadimljenih tonova čaja u kombinaciji sa slatkim i toplim mirisom sjemenki tonke, pačulija i sladića, parfemska voda polako će nestati. Miris spada u slađe, birane mirise koji su primjereni za hladnije dane. Pravi je dragulj među ženskim mirisima.

6,00 25,00 

 €
SKU: 100157 Kategorije: , Oznake: ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• orijentalno – slatki miris
• za sve žene
• za sve posebne prilike

BILJEŠKE
Gornji: trešnja, ribizl, badem, bergamot
Srčani: anis, vanilija, tonka mahune, iris, pačuli
baze: čaj, ruža, sladić

Sastav: INCI: alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, limonen, kumarin, linalol, citronelol, geraniol, citral, eugenol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna