Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

- 20%

014. Just Cavalli – ROBERTO CAVALLI

ŽENSKI PARFEM

Miris Just Cavalli Roberto Cavalli dizajniran je da utjelovi pravu žensku senzualnost, provokativnost i seksualnu privlačnost. Parfem je inspiriran divljom prirodom usred grada. U visokim notama mirisa opijte se opojnim egzotičnim mirisom nerolija, koji će uskoro biti upotpunjen vrlo ženstvenom, ali ništa manje privlačnom aromom tahićanske gardenije. Cijela kompozicija naglašena je toplim drvenastim baznim notama koje ćete na koži osjećati nekoliko sati. Žena koja koristi miris Just Cavalli vrlo je poželjna u svojoj okolini. Parfem je posebno dizajniran da postane magnet za sve muškarce.

4,80 20,00 

 €
SKU: 100131 Kategorije: , Oznaka:

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• cvjetni miris
• za ženu koja se ne boji biti sama, voli avanturu i strast
• pogodan za dnevno i večernje nošenje u društvu

BILJEŠKE
Gornji: neroli
Srčani: ružino drvo
baze: cvjetna tijara

Sastav: INCI: alkohol, parfem, voda, trietil citrat, izopropanol, butanon, hidroksicitronelal, citronelol, limonen, alfa metil ionon, heksil cinamal, linalol

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note – kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note – najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna