Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

001. My Way – ARMANI

ŽENSKI PARFEM

My Way Armani je moderan cvjetni miris za nove generacije. Pjenušav i opojan miris svježe ubranog buketa bijelog cvijeća asocira na otvorenost, eleganciju i samootkrivanje. Ovaj miris kombinira sastojke iz cijelog svijeta. Prva nota koju osjetite je slatki citrusni bergamot iz Kalabrije u kombinaciji s cvijetom naranče iz Egipta. Tada se otvara zamamni miris bijelog cvijeća. Prepoznat ćete dubok i opojan jasmin i tuberozu koji se beru u Indiji. Senzualni finiš lebdi na valu tople cedrovine, bijelog mošusa i vanilije s Madagaskara.

6,00 25,00 

 €
SKU: 100001 Kategorije: , Oznake: , ,

Podrobnosti

OPIS MIRISA
• cvjetno – drvenasti miris
• za svaku ženu
• pogodna za svaki dan

BILJEŠKE
Gornji dio: bergamot, cvijet naranče
Note srca: tuberoza, jasmin
Baza: bijeli mošus, cedar, vanilija

Sastav: INCI: Alcohol, Parfum, Aqua, Triethyl Citrate, Isopropanol, Butanone, Linalol, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Eugenol, Citral

ZNAČAJ MIRISNIH NOTA
Gornje ili gornje note - kada se parfem nanese na tijelo, pojavljuju se najbrže i najjače nijanse. One izražavaju prvi kontakt s parfemom.
Srednje ili srčane note - najčešće skrivaju karakterističan karakter parfema koji može trajati i do nekoliko sati. Ova mirisna nota s vremenom postaje sve ugodnija.
Donje ili bazne note – daju dubinu parfemu i glavni su akteri njegove postojanosti. One postaju vidljive tek nakon 30 minuta od nanošenja i na našem tijelu traju do 24 sata.

Rok upotrebe: otisnut na deklaraciji parfema

Upozorenje: Nije za jelo, držati podalje od djece

Napomena: Nazivi parfema su vlasništvo određenih brendova koje ne zastupamo niti s njima surađujemo. Koristimo ih isključivo kao referencu i identifikaciju točenih parfema!


Distributer za Sloveniju:
Parfemi Mistral doo, Brdinje 91a, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
Odgovorna osoba:
Mistral Poljska SC, Ul. Grunwaldzka 172, 43-600 Jaworzno, Poljska

Dodatne informacije

Količina

15ml, 30ml, 50ml, 100ml

Flaša

TIAMO crna, TIAMO crvena, TIAMO ružičasta, TIAMO zlata, Univerzalna