Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

Pravna obavijest

Ova pravna obavijest odnosi se na sve koji posjećuju našu web stranicu (u daljnjem tekstu korisnik), stoga preporučamo da je pažljivo pročitate.

1. Pravna obavijest odnosi se na cjelokupni sadržaj web stranice www.tiamo.si. Ova web stranica vlasništvo je Mitje Zormana s.p.

2. Korisnik naše web stranice se obvezuje da će se prilikom posjete i korištenja pridržavati ovdje navedenih pravila i uvjeta, kao i zakonskih odredbi o autorskim i drugim pravima intelektualne svojine i drugim pravima.

Tekstovi, slike, grafike, zvučne datoteke, animacije, video zapisi i njihove izvedenice na ovoj web stranici podliježu zaštiti autorskih prava i drugog intelektualnog vlasništva. Ne smiju se kopirati za korištenje ili distribuciju, niti se smiju mijenjati ili ponovno objavljivati ​​na drugim web stranicama, emitirati, reproducirati, licencirati, stvarati izvedenice, prenositi ili prodavati, sve bez prethodnog pismenog dopuštenja Mitja Zorman s.p.

Ova web stranica također može sadržavati slike za koje smo dobili pravo korištenja, ali koje mogu biti zaštićene autorskim pravima trećih strana.

Korisnici mogu reproducirati dio sadržaja na web stranici ako navedu našu web stranicu kao izvor i dodaju odgovarajuću web poveznicu.

3. Svi korisnici web stranica koriste objavljeni sadržaj na vlastitu odgovornost. Uz izuzetak slučajeva u kojima se odgovornost za štetu ne može ograničiti ili isključiti zakonom, Mitja Zorman s.p. i bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je sudjelovala u izradi ovih web stranica, nije odgovorna za bilo kakvu štetu, bila ona neizravna, izravna, posebna ili slučajna, koja iz bilo kojeg razloga može nastati korištenjem ove web stranice.

4. Mitja Zorman s.p. ni u kojem slučaju ne odgovara korisniku za neizravnu ili izravnu štetu koja može nastati kao posljedica korištenja ili nemogućnosti korištenja ovih web stranica ili poveznica na njima. Proizvodi, usluge i sve informacije uključene na ovim web stranicama ili dostupne s njih dostupne su kao što je prikazano i samo su u informativne svrhe. Mitja Zorman s.p. zadržava pravo izmjene, prilagodbe, zamjene ili brisanja bilo kojeg sadržaja ili ograničenja pristupa ili ne nastavlja s razvojem i prikazom ovih web stranica, čak ni bez prethodne obavijesti.

Mitja Zorman s.p. ne preuzima odgovornost za bilo kakav gubitak, prekid ili štetu na vašim podacima ili računalu do koje bi moglo doći korištenjem materijala preuzetog s ove web stranice, niti preuzima odgovornost za bilo kakve probleme koji mogu nastati s ili kao rezultat korištenja ovih web stranica stranice ili stranice povezane s njima.

5. Naša web stranica može sadržavati poveznice na druge web stranice. Potonji djeluju neovisno o našim web stranicama, tako da nismo odgovorni za sadržaj ili korištenje povezanih web stranica. Prilikom upućivanja putem poveznica na druge web stranice Mitja Zorman s.p. ne preuzima odgovornost za njihov sadržaj ili ispravno funkcioniranje. Povezane stranice mogu imati vlastite pravne obavijesti i/ili pravila o privatnosti. Preporučujemo da ih pogledate kada posjetite povezane gradove.

6. Sadržaj ove web stranice je informativnog karaktera. Mitja Zorman s.p. ne jamči da će informacije objavljene na ovoj web stranici uvijek biti sveobuhvatne, potpune i ažurne. Web stranice mogu sadržavati tiskarske ili druge pogreške, kao i neovlaštene dopune, brisanja i izmjene od strane trećih osoba.

7. Zabranjeno je isticanje ili korištenje robne marke ili logotipa Mitja Zorman s.p. bez prethodne pismene dozvole.

8. Zadržavamo pravo na izmjene i ispravke ovih uvjeta i odredbi u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. Sa svakim ažuriranjem, datum na dnu ovih uvjeta će se promijeniti.

OSOBNA KARTA VODITELJA WEB STRANICA

Puno ime: TI AMO, trgovina in storitve, Mitja Zorman s.p.
Kratko ime: Mitja Zorman s.p.
Adresa tvrtke: Župetinci 50, 2236 Cerkvenjak, Slovenija
Telefon/faks/e-mail: +386 41 845 311
Matični broj: 6922635000
ID broj za PDV: SI 29638038
Transakcijski račun: IBAN SI56 0468 2011 4204 878 (T) NOVA KBM d.d.
BIC/SWIFT: KBMASI2X
Datum registracije kod registarskog tijela: 01.10.2015

Zadnje ažuriranje: 10. 11. 2018