Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

Osiguravanje privatnosti i kolačića

Zaštita privatnosti

Prilikom registracije ili kupnje kupac ovlašćuje tvrtku Mitja Zorman s.p. prikupljanje, obradu i čuvanje dostavljenih osobnih podataka sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka.

Mitja Zorman s.p. se obvezuje pažljivo i u skladu sa zakonom štititi podatke korisnika. Podaci se prikupljaju na temelju osobnog pristanka pojedinca i to na određeno razdoblje od 5 godina ili, ako je Zakonom o zaštiti osobnih podataka drugačije određeno, na za to predviđeno vrijeme.

Osobni podaci prikupljaju se u svrhu neometane provedbe narudžbi ili ponuda, komunikacije s kupcem, statističke analize s ciljem poboljšanja rada web stranica i usluga te, po odluci kupca, za slanje obavijesti, novosti i ponuda (putem SMS porukama, e-mailom, pisanim putem na adresu).

U tom kontekstu prikupljaju se sljedeći podaci: IP adresa, osobno ime, adresa prebivališta ili boravišta, datum rođenja, spol, broj telefona, e-mail adresa, vrijeme i datum registracije te arhiva komunikacije s internetskom trgovinom. U slučaju poklon bona također se prikupljaju ime i prezime te adresa primatelja.

Tvrtka Mitja Zorman s.p. poštuje privatnost korisnika web stranice tiamo.si te se obvezuje brižljivo čuvati dobivene osobne podatke te ih bez njihovog pristanka neće proslijediti trećim osobama, odnosno koristiti isključivo u gore navedene svrhe, osim u slučajevima kada se ti podaci traže od nadležnog državnog tijela koje bi za to imalo zakonsku osnovu te u slučaju da postoji sumnja na zlouporabu u poslovanju od strane korisnika web stranice. Mitja Zorman s.p. može proslijediti podatke samo ugovornom izvršitelju obrade podataka.

Unos osobnih podataka i podataka o plaćanju vrši se putem sigurnog online obrasca zaštićenog istim ili sličnim mehanizmima šifriranja koje koriste banke i druge institucije od povjerenja.

Korisnik je sam odgovoran za zaštitu osobnih podataka, na način da osigura sigurnost svog korisničkog imena i lozinke te odgovarajuću programsku (antivirusnu) zaštitu svog računala. Zbirka osobnih podataka pohranjuje se na web stranici Povjerenika za informiranje (www.ip-rs.si). Korisnici mogu vidjeti podatke koje imamo o njima putem svog korisničkog računa.

Kolačići

Što je kolačić?

Kolačić je mala datoteka, koja obično sadrži niz slova i brojeva, koja se preuzima na računalo korisnika kada korisnik posjeti određenu web stranicu. Kolačići su prvenstveno namijenjeni osiguravanju funkcioniranja web stranice. Osim toga, možemo ih koristiti za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Gdje se na našoj web stranici koriste kolačići?

Na web stranici koristimo dvije grupe kolačića. Prvi su prijeko potrebni za rad web stranice, bez kojih nije moguće pružanje usluga (uključuje npr. identifikaciju pojedine sesije pregledavanja). Druga skupina kolačića namijenjena je poboljšanju rada web stranice. Ovi kolačići uključuju web analitiku koja nam omogućuje usporedbu novih i prethodnih posjetitelja. Također koristimo kolačiće za povezivanje naše web stranice s online društvenim mrežama gdje korisnici mogu podijeliti svoja iskustva s nama na tim mrežama, kao i kako bismo korisnicima omogućili komentiranje članaka.

Kolačići treće strane

Osim vlastitih kolačića, koristimo i kolačiće trećih strana (npr.: Facebook, Najdi.si,…). Za informacije o tome kako treće strane koriste kolačiće, provjerite pravila korištenja na njihovim web stranicama.

Promjena postavki kolačića

Klikom na poveznicu ponovno će se pojaviti redak postavki kolačića Promjena postavki kolačića