Narudžbe +386 41-845-311 PO-PE 10-18h

Parfemi sa imenima poznatih brendova nisu originali!

Dostava

U pravilu naručene proizvode pripremamo i šaljemo u roku od jednog do dva radna dana. Robu ne šaljemo subotom, nedjeljom i praznicima.

Rok dostave za većinu pošiljaka je jedan do tri radna dana, ali se može produžiti zbog raznih razloga na koje ne možemo utjecati (kvarovi, nesreće, greške, stanje na cestama, veliki praznici…).

Ugovorni partner za dostavu paketa je Pošta Slovenije d.o.o., no davatelj zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu ukoliko će mu to omogućiti učinkovitiju dovršetak narudžbe.

U slučaju da robu platite unaprijed, a niste kod kuće u trenutku dostave paketa, dostavna služba će u vašem sandučiću ostaviti obavijest o poštanskom paketu i načinu preuzimanja.

Dostava robe naručene u internetskoj trgovini moguća je na području Republike Slovenije i Hrvatske.

Cijena dostave

Kupac snosi poštarinu ako je vrijednost kupnje manja od 80,00 €. Trošak dostave za Hrvatsku za kupnju do 80,00 € iznosi 7,00 € i otisnut je na kraju vaše narudžbe te je uključen na račun koji dobivate zajedno s naručenim proizvodima. Trošak dostave jedinstven je za cijelu Hrvatsku i konačan. Dostava je BESPLATNA za kupnje jednake ili veće od 50,00 €.

Kupovnom vrijednošću smatra se vrijednost košarice bez troškova dostave.

Vrijeme dostave

Dostava se vrši radnim danom do 16:00 sati i subotom ujutro do 12:00 sati (dostavlja Pošta Slovenije doo) na adresu koju unesete prilikom narudžbe.

.

Ukoliko niste kod kuće u vrijeme dostave, kurir/dostavljač će ostaviti poruku, na temelju koje ćete se dogovoriti za ponovnu dostavu ili preuzimanje u najbližem poštanskom uredu.

Osobno preuzimanje

Osobno preuzimanje robe naručene u internetskoj trgovini trenutno nije moguće osobno preuzeti u našim poslovnicama.

Posljednja promjena: 01.05.2024